Saturday, March 3, 2012

Fashion ::: Penampilan Lebih Segar & Menarik


Assalamuailaikum :) 
Peace Be Upon You :) Jawab jgn x jawab ..kalau x jawab berdosa ,.kalau jawab sayang love me yeah !

K new post untuk Bulan mac ni Az nk berceloteh tentang penampilan yang cam na nk nampak segar  dan ada kelainan bagi lelaki . Sebagai seorang Bakal Guru, Penampilan yang lebih segar dan menarik adalah penting untuk menarik minat pelajar untuk mengikuti pembelajaran dan pembelajaran kita di bilik darjah .,hehe bukan suruh mengorat k ..

Baiklah . Kadangkala kita perlu menyuntink rona terang dan berani seperti merah ,jingga, dan hijau dalam penampilan  bagi mengelak kita nampak bosan ..asyik warna yang biasa2 saja . hurm x syiok !

Saya amat suka akan rona merah kerana merah melambangkan keberanian dan menjadikan suasana menjadi ceria serta harmoni. Penggunaa Tali leher mestilah kontra dengan kemeja yang kita gunakan . Seperti merah dipadankan dengan tali leher hitam , bju putih dipadankan dengan tali leher biru navy .
Rona Merah :)

Az selesa menggunakn seluar Kelabu ... sbb kelabu ni macam Universal Semua warna boleh masuk 
Kalau takut nk ber eksperiment dengan menggunakan warna-warna terang anda boleh menggunakan warna-warna pastel dahulu sebagai percubaan = ) Selamat MencubaWarna Biru Navy sekrang menjadi trend 2012  .. so korang boleh cuba k .

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.