Sunday, April 24, 2011

Unhappy day







Assalamuailaikum ~ :( hri ni nak cita pasal my unhappy day

k la mesti korang suma penah alami benda nie .. perkara yg korang akn ingt la smpai mati wa cakp lu ~

Az mulakan dengan kisah pertama :: jeng jeng ... ..di suatu petang yg damai , burung-burung berkicauan ~ ekh silap tu skrip Hantu Mak limah ~laaa.. cam ni .. masa makn tadi dengar2 gak la citer dorang nak kuar g **** so az malas nak amik tau ...herm tgok cam x ajak jer ..x kan terhegeh2 nak ikut sedangkan org x ajak kan .. x kisah la sgt bab tu .. then tetiba my frenz ni masej cakp die tgok wayang ..ok fine dlm hati dh bengang ,,,,selamat dengar azan magrib mase tuh ..trus g mandi then trus amik wuduk trus g surau tenangkan diri yg lara nie ,hahhaha ..(poyo sekjap)


ok then ....bukak fb~ herm sorang lagi bgi az hangin ~ budak baru belajar nak jadi hot stuff kot . Dah la baca blog SAYA x payah lak nk mock la dlm fb chat .. klu x suka x payah baca k .fine .. saya maafkan kamu ..but please after this please respect the older person .... kadang2 ada masa melawak ada msa perlu serius :: ..k ..

then .. ada satu event ni Dorang x mau ajak az ..ok fine ...dh agak kenapa cam pelik ja dlm group kelas dlm fb tuh ...herm ..ok la at least bagi tau la sendri ....x yah la nk sorok2 .k guys ~ .. x sangka la cam korang cam ni ... sorry la kalau selama ni korang x puas hti .. cakp elok2 k ..






1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.